Portals
Instromen in 4 HAVO

Wat zit er nog meer in jou?

Doorleren na 4VMBO?
Haal je dit schooljaar jouw VMBO diploma, dan wil je vast weten wat jouw mogelijkheden zijn in 4 HAVO op Dalton Den Haag.

Helaas hebben de VO-besturen van het VO Platform hebben besloten  dat er in de oriëntatieperiode (ma 4 jan t/m vr 5 feb) op geen enkele wijze fysieke wervingsactiviteiten plaats mogen vinden.
Bezoek aan de Open Dagen of andere bezoekjes aan Dalton Den Haag zijn daarom helaas niet mogelijk. Lees hieronder verder wat er voor jou en jouw ouders wel mogelijk is.

''Onze school is vrij klein waardoor iedereen elkaar kent en er een veilige sfeer is''

Toelatingsprocedure 4 HAVO schooljaar 2021-2022

 

Onderstaande activiteiten moeten helaas vanwege de coronamaatregelen uitgesteld worden tot na 5 februari. Houd de website in de gaten voor nieuwe data.

Aanmelden kan wel vanaf 21 januari via een link die hier zal verschijnen. Sluitingsdatum voor de eerste ronde inschrijvingen zal aangepast worden tot na de voorlichtingsbijeenkomst op school, indien deze in februari kan plaatsvinden. De voorlichting voor de ouders zal op dezelfde dag zijn als de voorlichting voor de leerlingen.

 

Leerlingen

De voorlichtingsbijeenkomst voor leerlingen die willen instromen in 4 havo vindt plaats op donderdagmiddag 21 januari 2021 – aanvang 15.00 uur precies. Deze bijeenkomst is bedoeld voor leerlingen die dit jaar vmbo-examen doen.

Na de kerstvakantie zal op onze website een link geplaatst worden voor leerlingen uit 4 vmbo om zich voor deze voorlichting in te schrijven. Van tevoren inschrijven is noodzakelijk vanwege de Coronamaatregelen: wij moeten weten wie we kunnen verwachten.

 

Ouders

Tijdens de lockdown mogen alleen leerlingen de school bezoeken. Dit is conform de richtlijnen van de VO-besturen van het VO Platform. Voor ouders organiseren we een online informatiebijeenkomst over instroom in 4 havo op donderdagavond 21 januari 2020 – aanvang 20.15 uur.

 

Na de kerstvakantie zal op de website een link geplaatst worden voor ouders om zich hiervoor in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u de technische informatie voor deze avond.

 

Inschrijven

Vanaf de voorlichtingsbijeenkomst start de inschrijving voor de instroom in 4 havo. Dat kan via onze website. Alle aanmeldingen gedaan tussen donderdag 21 januari en maandag 8 februari 2021 worden behandeld als gelijktijdig binnengekomen. We gaan direct na 8 februari met deze groep aan de slag volgens onze toelatingsprocedure.

Na 8 februari kan er vooralsnog volstaan worden met een e-mail aan de coördinator mevr. L.A.J. van der Wal (lwal@daltondenhaag.nl) om de belangstelling kenbaar te maken.

Wil je nog meer over Dalton Den Haag weten? De onderstaande schoolgids is te downloaden en bevat extra informatie.

Schoolgids