Portals

Op donderdagavond 21 april organiseert Dalton Den Haag een Kunstavond!
De opbrengsten van deze avond gaan naar Stichting Vluchteling, om vluchtelingen uit Oekraïne en uit andere delen van de wereld goede hulp te kunnen bieden. Er kan deze avond geboden worden op prachtige kunstwerken van de Haarlemse kunstenaar en kunstdocent Cor van der Duin (vader van Dalton muziekdocent Frank van der Duin).
Deze kunstwerken zijn te bekijken in verschillende lokalen en vervolgens kan daar ter plekke een bod uitgebracht worden (silent auction).
Bent u al nieuwsgierig naar het schilderwerk klik dan op onderstaande button om een indruk te krijgen van het werk de kunstenaar Cor van der Duin.

Preview

In het tekenlokaal is tevens een expositie ingericht van het werk van bovenbouwleerlingen. Op deze avond verkopen leerlingen ook zelfgemaakte lekkernijen.
Daarna start het Open Podium: leerlingen en docenten treden op (muziek, zang en dans) en er worden er korte films vertoond die door onze leerlingen gemaakt zijn.
Voor het Open Podium zijn er op deze avond zelf nog enkele kaartjes te koop in de hal van de school. Normaal kost een kaartje € 5,00, maar dit jaar bepaalt u zelf de prijs.

De opbrengsten van de kunstveiling, de lekkernijen en de kaartverkoop van het Open Podium zijn allemaal bestemd voor Stichting Vluchteling.

Locatie: Dalton Den Haag – Aronskelkweg 1

Programma:
19.00-20.30         Kunstavond in de aula & in verschillende lokalen
20.30-21.30         Open Podium in de aula (aparte kaartverkoop)

Klik op de button om u voor deze avond aan te melden.

Aanmelden