Portals
Vacatures

Werken in een inspirerende omgeving

VACATURE

 

Dalton Den Haag is een middelgrote school voor havo-vwo-gymnasium in Den Haag met ongeveer 1000 leerlingen en 100 medewerkers . Daltononderwijs is bij uitstek eigentijds onderwijs dat leerlingen voorbereidt op actieve deelname aan de maatschappij. We staan voor onderwijs dat leerlingen leert verantwoordelijkheid te nemen, kritische vragen en hulpvragen te stellen, een plan te maken, te reflecteren, te leren van fouten en goed samen te werken. Dit onderwijs wordt verzorgd door docenten die leerlingen leren hoe dat moet en die zelf ook bekwaam zijn in die vaardigheden. Naast een daltonschool zijn wij een cultuurprofielschool en een school voor tweetalig vwo-onderwijs. Per 1 augustus zijn wij op zoek naar:

Docent Engels (0,6 – 0,8 fte)

Functieomschrijving
De sectie Engels bestaat uit acht docenten. Wekelijks is er een sectie-uur ingeroosterd om te kunnen overleggen of samen te werken. De sectie Engels werkt met jaarcoördinatoren waardoor er een jaarprogramma klaar ligt en proefwerken gecoördineerd worden. In de onderbouw wordt er gewerkt met de methode Blink Engels, een taakgerichte digitale methode. In de bovenbouw worden readers en zelf ontwikkeld lesmateriaal gebruikt.
De sectie Engels zoekt naar een collega die initiatiefrijk, zelfstandig en teamgericht is. Het spreekt voor zich dat de collega zich kan vinden in de uitgangspunten van daltononderwijs.

Taakbeschrijving:
Het verzorgen van lessen Engels in de onderbouw havo en vwo. Afhankelijk van de bevoegdheid is de bovenbouw havo en vwo ook een mogelijkheid.
Het begeleiden van leerlingen tijdens daltonuren.
Het ontwikkelen van lesmateriaal voor de jaarlagen waarin wordt lesgegeven.
Het participeren in sectieoverleg.
Het corrigeren van toetsen.

Wij bieden:

  • een school die volop in beweging is, met ambitieuze en lerende collega’s
  • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • de CAO VO is van toepassing. Afhankelijk van ervaring betreft het een LB- of LC-functie.
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 13e maand, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling bij ABP)
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling onder andere door een eigen academie ‘de Haagse Onderwijs Academie’
  • een (spaar)verlofregeling
  • een fijne werkplek in een monumentaal gebouw.

Reageren
Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Thijs Companjen, conrector bovenbouw.

Dat kan telefonisch (070-3084180) of via e-mail: tcompanjen@daltondenhaag.nl.

In verband met de meivakantie beantwoorden we je eventuele vragen graag vanaf 9 mei.

Heb je zin om op onze school te komen werken? Stuur dan je cv met een korte motivatie vóór 16 mei 2022 op. Solliciteren kan uitsluitend via Meesterbaan.